Informatie over de Website


De Website van Kunsthuis Theo Hübens zal nooit helemaal klaar zijn. Het is een flexibele site. De informatie en de gegevens op de site zullen snel wisselen. En niet alles wat er op staat is voor iedereen vrij toegankelijk. Informatie aan èn communicatie met bezoekers staan voorop. In het belang van de beeldend kunstenaars, die hun werk door ons laten verkopen. Daarom willen wij graag weten wie onze bezoekers zijn. Voor bekenden hebben wij geen geheimen. Daarom is een deel van de informatie slechts toegankelijk met een (gratis introductie-) abonnement. U kunt abonnee worden door op de CONTACT (C) knop te klikken, het formulier in te vullen en u te laten registreren. Na ontvangst van uw gegevens voeren wij deze zo spoedig mogelijk in en kunt u zich voortaan als abonnee aanmelden door op de LOGIN (>) knop te klikken.

Een abonnement is nodig voor de informatie onder de knop: "Nieuws". Onder deze knop treft u bijzondere informatie aan over beeldende kunst. Onder de knoppen: "Algemeen", "Beeldende Kunst" en "Muziek" is het daaronder vermelde Nieuws wel vrij toegankelijk.

Onder de knop: "Beeldende Kunst" laten wij altijd (vrij toegankelijk) drie exposities zien, t.w. de expositie die momenteel in het Kunsthuis te zien is, de expositie op het Internet en een expositie met foto's van gebeurtenissen in en om het Kunsthuis.

Per kunstenaar vermelden wij van elk geëxposeerd kunstwerk de status van het kunstwerk: In het Kunsthuis aanwezig (In consignatie en Eigen collectie) of In het atelier van de kunstenaar aanwezig. Verder per kunstwerk: het catalogusnummer, de titel, de cataloguswaarde, een korte omschrijving, zoals het jaar, de techniek, de afmetingen e.d. alsmede indien voorradig: een afbeelding in klein formaat en nadere gegevens over kunstenaar en kunstwerk. Om de afbeelding groter te zien moet u een abonnement hebben.

Een abonnement is ook vereist voor de informatie achter de knoppen: "In consignatie", "Eigen collectie" en "In atelier". Deze informatie bevat gezamenlijk alle kunstwerken waarover het Kunsthuis voor expositiedoeleinden kan beschikken. Als abonnee krijgt u onder deze knoppen per kunstenaar (indien voorradig) het curriculum vitae en recensies alsmede een overzicht van de beschikbare werken met een korte omschrijving en (indien voorradig) een te vergroten afbeelding.