WELKOM BIJ DE PRIVEPRAKTIJK VAN LIA PLAISIER VOOR PIANO-, DWARSFLUIT- EN BLOKFLUITLES IN MAASTRICHT IN GALERIE KUNSTHUIS THEO HÜBENS


De privelessen piano, dwarsfluit en blokfluit in Maastricht worden gegeven door Lia Plaisier in de galerie van Kunsthuis Theo Hübens, gevestigd in een monumentaal pand in het Centrum van Maastricht nabij het Onze Lieve Vrouwe Plein. In dit huis is ook een galerie gevestigd voor moderne en hedendaagse kunst. Kunst waar vraag naar is en kunst die gezien moet worden. Vraag of niet. Muziek en Beeldende Kunst om mee te leven en niet alleen voor het uitgaansleven. Hoe meer kunst in huis. Hoe meer er buitenshuis mee valt te beleven. De muzieklessen (dwarsfluit, blokfluit, piano en muziektheorie) worden gegeven door Lia Plaisier, dipl. muziekpedagoog en beeldend kunstenaar (tel: 06-51191258 of liaplaisier1@gmail.com). Tevens organiseert het Kunsthuis muziekuitvoeringen door leerlingen van Lia Plaisier, in het Conservatorium, het Visitors Centre van de Universiteit Maastricht en ook in zorgcentra, scholen, culturele centra e.d.


Informatie over de Website

Het profiel van het Kunsthuis m.b.t. Beeldende KunstAlgemene Gegevens:

Kunsthuis Theo Hübens
Cortenstraat 6a (nabij het O.L.V. Plein)
6211 HT MAASTRICHT
Tel: +31 - (0)43 - 3255318
E-mail adressen: hubens.plaisier@hetnet.nl
info@kunsthuis-theohubens.nl
Internet: http://www.kunsthuis-theohubens.nl
Openingstijden Galerie: do en vr: 13.00-17.00,
en overigens op afspraak
Contactpersonen: Lia Plaisier en Theo Hübens
Jaar van oprichting: 1999

Kunsthuis Theo Hübens is een bedrijfsactiviteit van "Elizabeth Plaisier, Muziek en Beeldende Kunst" (KvK 14059418), gevestigd te Maastricht op bovenvermeld adres.